Çukurova Web Tasarım Hizmetleri

Çukurova Web Tasarım Hizmetleri

Çukurova Web Tasarım Hizmetleri

Kurumsal internet siteleri, şirketinizin kurumsal kimliğini yansıtan, yeni teknolojileri kullanan ve ustaca tasarlanmış web siteleridir.

Web sayfası sanal ortamdaki şirketinizdir. Sanal ortamdaki bu yapıyı oluşturmak sadece görüntü oluşturmaktan ibaret değildir. İnternet tasarım için yapılan çalışmanın arka planında sadece uzman olanların görebileceği detaylar vardır. En önemli detaylardan biri Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) dur. Görselliğin dışında, kolay,pratik,basit kullanımlı, kullanıcı dostu arayüzlü sayfalar dizayn etmek çok önemlidir. Biz KozNet Tasarım Şirketi olarak tüm bu detaylara özen göstererek web siteleri hazırlıyoruz.

Çukurova Yazılım Hizmetleri

KozNet, kendi bünyesindeki yazılım uzmanları tarafından geliştirdiği içerik kontrol paneliyle kullanıcılara, esnek, stabil ve hatasız bir Yönetim Paneli yazılımı sunmaktadır. Kurumsal web tasarımında şirketin kurumsal yapısına uygun tasarımlarınızla rakiplerinize fark atmanız için en uygun tasarımları yapmaktadır.

İş yerinizi dijital ortama kavuşturarak marka bilinirliğinizi artırıyoruz. Web tasarım hizmetleri verirken iş yerinizin kurumsal kimliğini baştan hazırlayarak markanıza özel web tasarım oluşturuyoruz. Web tasarım hizmeti verirken yaptığımız web sitesinin markanızı ve firmanızı yansıtmasına özen gösteriyoruz. Konusunda uzman ekibimiz ile görsel web siteleri hazırlıyoruz. İnovatif fikirler ile görselliği bütünleştirerek web sayfalarınızı görsel bir bütün haline getiriyoruz ve siz müşterilerimize sunuyoruz.

KozNet Reklam Ajansı; sektöründe kendini devamlı geliştiren, işini aşk ile yapan, empati becerisi yüksek, işini iyi yapan değil en iyi yapmaya çalışan, çözümün bir elemanı olmaya çalışan, müşteri memnuniyeti odaklı bir firmayız.
KozNet Bilişim

Çukurova Bölgesinde En Uygun Maliyete Web Sitesi Sahibi Olun

  • Web sayfası, yaptıran için artı bir değer ve prestijdir.
  • Coğrafi farklılıkları ortadan kaldırır. (Siz Kastamonu’da masa satan bir işyeriyseniz online ortamda Denizli’ye satış yapabilirsiniz.)
  • Size özel web sayfası yönetim ekranı.
  • Arama motorlarında ilk sıralarda olarak müşteri çevrenizi ve satışlarınızı artırabilirsiniz.
  • Arama motoru optimizasyonu.
  • Mobil uygun responsive web sayfası.

Web tasarım ve yazılım ajansları Web hizmetleri kültürünün en temelinde şirketi bilmek yatar. KozNet bilişim, hem yurt dışı, hem de yurtiçindeki müşterilerine en sağlıklı şekilde erişmek için özellikle yurtiçi müşterilerine yerinde ziyaretlerde bulunarak, web tasarımı, SEO ve yazılımı projeleri öncesi analiz adımını gerçekleştirmeyi esas alır. Farklı coğrafyalara ve kültürlere hitap etmek için ihtiyaç olan tüm web tasarım SEO hizmetleri donanımına sahibiz.

Bir firmanın ne kadar kurumsal olduğunu, web sayfasından rahatlıkla anlaşılmakta. Web sayfası dizayna yeterli derecede hassasiyet ve dikkat göstermeyen kurumlar ya da kuruluşlar, internet sitelerini ziyaret eden ziyaretçiler tarafından olumsuz düşüncelere sevk etmelerine neden olmaktadır.

Kurumsal web sayfası anlaşılır ve sade olmalıdır, ziyaretçiyi yormamalıdır. Giriş sayfanız sitenizin vitrinidir. Firmanızı tanıtımı, duyurular ya da kampanyalar ana sayfada olmalıdır. Menüler, kullanıcıların isteklerine pratik bir şekilde bulabilecekleri gibi olmalıdır. İçeriksiz başlıklar olmamalıdır. Misafirlerin irtibat kurabilecekleri bilgileri ve iletişim sayfası konulmalı. Kurumsal web sitesinin kolay kullanılabilir admin paneli olmalıdır. En önemli olan kurumsal web sitenizin optimizasyonu ve reklam planı yapılmalıdır.

Satış ve İrtibat: 0543 599 3001