İmamoğlu Web Tasarım Hizmetleri

İmamoğlu Web Tasarım Hizmetleri

İmamoğlu Web Tasarım Hizmetleri

Kurumsal web siteleri, şirketinizin kurumsal kimliğini yansıtan, en yeni teknolojileri kullanan ve profesyonel olarak tasarlanmış internet siteleridir.

KozNet Limited Şirketinin faaliyetleri arasında web tasarım hizmetleri bulunmaktadır. İmamoğlu’da web tasarım denilince akla ilk gelen kuruluş özelliği taşımaktadır. Web Hizmetleri kapsamında bireysel, kurumsal tasarımlar olmakla birlikte bunun yanında resmi kurumlarında web hizmetlerini karşılayabilecek durumdadır.

Web tasarım hizmetlerinde KozNet öncü şirketlerindendir. KozNet web hizmet ve reklam ajansı, web tasarım hizmetleri kategorisinde başarılı şirketlerden biridir. Web Tasarım şirketleri arasında liderlik yarışının en favori yarışmacılarındandır.

İmamoğlu Web Tasarımı Yaptırma

Firmanızı internetteki temsilcisi web sayfanız. Kurumsal web tasarımınız etkili ve ilgi çekici ise geri dönüşüm etkisi fazla olur. Bu nedenle iş yeriniz için kurumsal bir web tasarımı yaptırmak istediğinizde sizin iyi bir profesyonel firmadan yani KozNet ile ortak bir destek almanız gerekmektedir. Kurumsal web tasarım, bir kurum ya da işletme ile ilgili hizmet sunduğu kitleye direk arz edileceği sebebiyle tüm geçerli ayrıntıları ile ilgili çalışılmalıdır.

KozNet, kendi bünyesindeki yazılım uzmanları tarafından geliştirdiği yönetim paneliyle kullanıcılara, esnek, stabil ve hatasız bir Yönetim Paneli yazılımı sunmaktadır. Kurumsal web tasarımında şirketin kurumsal yapısına uygun tasarımlarınızla rakiplerinize fark atmanız için en uygun tasarımları yapmaktadır.

Şirketinizin bütçesine uygun, fayda sağlayabileceğiniz interaktif çözümler sunuyoruz. Sanal ortamdaki duruşunuzu kusursuz ve estetik hale getirerek, güçlü bir prestij oluşturuyoruz. Web sitenizi responsive tasarım ile bütünleştirerek tüm cihazlardan yönetilmesini ve doğru kullanıcılar elde imkanını sağlıyoruz.
KozNet Bilişim

İmamoğlu Civarında Site Kurdurmak İçin Bize Ulaşın

  • Arama motorlarında ilk sıralarda olarak müşteri çevrenizi ve satışlarınızı artırabilirsiniz.
  • Daha şeffaf bir duruş göstererek müşteri gözünde ulaşılabilir ve güven veren firma izlenimi sağlayabilirsiniz.
  • E-ticaret sitesi kurulacaksa daha fazla kitleye ulaşarak satış rakamlarını artırabilirsiniz.
  • Coğrafi farklılıkları ortadan siler. (Siz Sivas’da elbise satan bir işyeriyseniz online ortamda Kayseri’ye satış yapabilirsiniz.)

Kurumsal web sayfası anlaşılır ve sade olmalıdır, ziyaretçiyi yormamalıdır. Giriş sayfanız sitenizin vitrinidir. Şirketinizi tanıtımı, duyurular ya da kampanyalar ana sayfada olmalıdır. Menüler, ziyaretcilerin arzlarına pratik bir şekilde bulabilecekleri gibi olmalıdır. İçeriksiz başlıklar olmamalıdır. Misafirlerin iletişim kurabilecekleri bilgileri ve iletişim sayfası konulmalı. Kurumsal web sitesinin kolay kullanılabilir admin paneli olmalıdır. En önemli olan kurumsal web sitenizin optimizasyonu ve reklam planı yapılmalıdır.

Satış ve İrtibat: 0543 599 3001