Karataş Web Tasarım Hizmetleri

Karataş Web Tasarım Hizmetleri

Karataş Web Tasarım Hizmetleri

İnternetin yaygınlaşmasının her geçen gün arttığı zamanımızda, sayfaların etkin, kalıcı bir rol oynamaktadır. Bu sebepten dolayı web sayfası hazırlatacak şirketler kurumsal site arayüzü aşamasında son derece dikkatli ve özverili olmalıdırlar.

Biz biliyoruz ki; web site tasarımı her müşterimizin online itibarıdır, tüm dünyaya kendini sunduğu sonu olmayan bir vitrinidir, profesyonel web hizmet ajansları da bunların mimarıdır, danışmanıdır, online mecralardaki rehberidir.

Karataş Yazılım Hizmetleri

Firmanızı dijital ortama aktararak marka bilinirliğinizi artırıyoruz. Web tasarım hizmetleri verirken iş yerinizin kurumsal kimliğini baştan hazırlayarak markanıza özel web tasarım oluşturuyoruz. Web tasarım hizmeti verirken yaptığımız web sitesinin markanızı ve firmanızı yansıtmasına özen gösteriyoruz. Pozisyonunda uzman ekibimiz ile görsel web siteleri hazırlıyoruz. İnovatif fikirler ile görselliği bütünleştirerek web sayfalarınızı görsel bir bütün haline getiriyoruz ve siz müşterilerimize sunuyoruz.

Markanızın bütçesine uygun, katkı sağlayabileceğiniz interaktif çözümler sağlıyoruz. Sanal ortamdaki duruşunuzu eksiksiz ve estetik hale getirerek, güçlü bir prestij oluşturuyoruz. Web sayfanız responsive tasarım ile bütünleştirerek tüm cihazlardan yönetilmesini ve doğru kullanıcılar elde imkanını sağlıyoruz.
KozNet Bilişim

Karataş Yazılım Hizmetleri İçin Doğru Adrestesiniz

  • Mobil uyumlu responsive web sayfası.
  • Profesyonel tasarım ve ustaca kodlama.
  • Size özel web sayfası yönetim paneli.
  • Coğrafi farklılıkları ortadan siler. (Siz Sivas’da elbise satan bir işyeriyseniz online ortamda Kayseri’ye satış yapabilirsiniz.)

Bir şirketin ne kadar kurumsal olduğunu, web sayfasından rahatlıkla anlaşılmakta. Web sitesi düzene yeterli derecede hassasiyet ve önem göstermeyen kurumlar ya da kuruluşlar, internet sitelerini ziyaret eden ziyaretçiler tarafından kötü eleştirilere sevk etmelerine neden olmaktadır.

Kurumsal web sitesi anlaşılır ve sade olmalıdır, ziyaretçiyi rahatsız etmemelidir. Giriş sayfanız sitenizin vitrinidir. Firmanızı reklamı, duyurular ya da kampanyalar ana sayfada olmalıdır. Menüler, ziyaretcilerin arzlarına kolayca bulabilecekleri gibi olmalıdır. Gereksiz başlıklar olmamalıdır. Misafirlerin iletişim kurabilecekleri bilgileri ve iletişim sayfası konulmalı. Kurumsal web sitesinin kolay kullanılabilir admin paneli olmalıdır. En önemli olan kurumsal web sitenizin optimizasyonu ve reklam planı yapılmalıdır.

Yapılabilecek herhangi hata saygınlığınıza kötü sonuçlar doğurabilmektedir. Bir kurum için Kurumsal web tasarımı yaptırmak istenildiğinde o firmanın kurumsal logosu, kurumsal renkleri, kurumsal fontu, kurumsal kimliği, vizyonu, hizmetleri, faaliyetleri ve ürünleri hususlarında son derece bir uyum ve çerçeve içerisinde değerlendirilmeli ve kurumsal bir web sitesi grafiği dizayn edilmelidir.

Satış ve İrtibat: 0543 599 3001