Pozantı Web Tasarım Hizmetleri

Pozantı Web Tasarım Hizmetleri

Pozantı Web Tasarım Hizmetleri

Kurumsal internet siteleri, iş yerinizin kurumsal kimliğini yansıtan, modern teknolojileri kullanan ve ustaca tasarlanmış internet siteleridir.

Pozantı Yazılım Hizmetleri

Firmanızı internetteki temsilcisi web sayfanız. Kurumsal web tasarımınız etkili ve ilgi çekici ise geri dönüşüm etkisi fazla olur. Bu nedenle şirketiniz için kurumsal bir web tasarımı yaptırmak istediğinizde sizin iyi bir profesyonel firmadan yani KozNet ile ortak bir destek almanız gerekmektedir. Kurumsal web tasarım, bir kurum ya da işletme ile ilgili hizmet sunduğu hedefe doğrudan arz edileceği sebebiyle tüm geçerli ayrıntıları ile ilgili çalışılmalıdır.

Firmanızı dijital ortama kavuşturarak marka bilinirliğinizi artırıyoruz. Web tasarım hizmetleri verirken şirketinizi kurumsal kimliğini baştan hazırlayarak markanıza özel web tasarım oluşturuyoruz. Web tasarım hizmeti verirken yaptığımız web sitesinin markanızı ve firmanızı yansıtmasına özen gösteriyoruz. Konusunda uzman ekibimiz ile görsel web siteleri hazırlıyoruz. İnovatif fikirler ile görselliği birleştirerek web sayfalarınızı görsel bir bütün haline getiriyoruz ve siz müşterilerimize sunuyoruz.

Kurumsal internet siteleri şirketlerin webde itibarını belirler. Firmalar ürün ya da hizmetlerini sergilemek için tercübeli bir ekibi olan şirketler internet sayfalarını yaptırmalıdırlar. Şirketin kurumsal logosu şirketi en iyi şekilde sergilemelidir. Şirketin sahip olduğu logo firmanın her zaman en iyi şekilde göstermelidir.

Mobil uygulamalar artık yaşantımızın ayrılmaz bir parçası olmuş, sadece itibar göstergesi olmaktan çıkmış, ulaşılabilirlik göstergesi halini almış durumdadır. Her geçen gün moderin mobil alt yapılı yazılımlar hazırlanmakta, mevcut web hizmetlerine ait mobil uygulamalar geliştirilmektedir. KozNet olarak projenizi veya işletmenizi temsil edecek Android, iOS ve Windows alt yapılı en iyi yazılımları geliştiriyoruz.
KozNet Bilişim

Pozantı En İyi Yazılım Hizmetleri Bu Adreste

  • Coğrafi farklılıkları ortadan siler. (Siz Erzurum’da ürün satan bir işyeriyseniz online ortamda Rize’ye satış yapabilirsiniz.)
  • Arama motorlarında ilk sayfalarda olarak müşteri çevrenizi ve satışlarınızı artırabilirsiniz.
  • SEO optimizasyonu.
  • Daha şeffaf bir duruş sergileyerek müşteri bakımında ulaşılabilir ve güven veren firma izlenimi sağlayabilirsiniz.
  • E-ticaret sitesi hazırlanacaksa daha fazla kitleye ulaşarak satış potansiyelini artırabilirsiniz.
  • Online ortamda yapılacak doğru reklam çalışmalarıyla basılı materyallerden kurtularak maliyetleri azaltabilirsiniz.

KozNet, Taleplerinizi, firmanızın çalışmalarını ve gereksinimlerinizi iyi anlamak işin ilk adımı. Başarılı bulduğunuz sitelerdeki beğendiğiniz özellikleri not ediyor, size katkı sağlayabilecek önerilerimizle sunduğumuz çözüm teklifini zenginleştiriyoruz.

Bir firmanın ne kadar kurumsal olduğunu, web sayfasından rahatlıkla anlaşılmakta. Web sayfası düzene yeterli derecede özen ve dikkat göstermeyen kurumlar ya da kuruluşlar, internet sayfalarını ziyaret eden ziyaretçiler tarafından olumsuz eleştirilere sevk etmelerine neden olmaktadır.

Kurumsal web sayfası anlaşılır ve sade olmalıdır, ziyaretçiyi yormamalıdır. Giriş sayfanız sitenizin vitrinidir. Firmanızı reklamı, duyurular ya da kampanyalar ana sayfada olmalıdır. Menüler, ziyaretcilerin isteklerine kolayca bulabilecekleri gibi olmalıdır. İçeriksiz başlıklar olmamalıdır. Misafirlerin irtibat kurabilecekleri bilgileri ve iletişim sayfası konulmalı. Kurumsal web sitesinin kolay kullanılabilir admin paneli olmalıdır. En önemli olan kurumsal web sitenizin optimizasyonu ve reklam planı yapılmalıdır.

Satış ve İrtibat: 0543 599 3001