Saimbeyli Web Tasarım Hizmetleri

Saimbeyli Web Tasarım Hizmetleri

Saimbeyli Web Tasarım Hizmetleri

Web sayfası sanal ortamdaki şirketinizdir. Sanal ortamdaki bu yapıyı kurmak sadece görüntü oluşturmaktan ibaret değildir. Web tasarım için yapılan çalışmanın arka planında sadece uzman olanların görebileceği detaylar vardır. En önemli detaylardan biri Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) dur. Görselliğin dışında, kolay,pratik,basit kullanımlı, kullanıcı dostu arayüzlü sayfalar tasarlamak çok önemlidir. Biz KozNet Tasarım Şirketi olarak tüm bu detaylara özen göstererek web sayfaları hazırlıyoruz.

İnternetin yaygınlaşmasının her geçen gün arttığı zamanımızda, sitelerin aktif, sabit bir rol oynamaktadır. Bu sebepten dolayı web sitesi hazırlatacak şirketler kurumsal site tasarımı adımında son derece dikkatli ve özverili olmalıdırlar.

Saimbeyli Web Sayfası Kurdurma

KozNet, kendi bünyesindeki yazılım uzmanları tarafından geliştirdiği yönetim paneliyle kullanıcılara, esnek, stabil ve sorunsuz bir Yönetim Paneli yazılımı sunmaktadır. Kurumsal web tasarımında şirketin kurumsal yapısına uygun tasarımlarınızla rakiplerinize fark atmanız için en uygun tasarımları yapmaktadır.

İş yerinizi internetteki temsilcisi web siteniz. Kurumsal web tasarımınız etkili ve ilgi çekici ise geri dönüşüm etkisi fazla olur. Bu nedenle iş yeriniz için kurumsal bir web tasarımı yaptırmak istediğinizde sizin iyi bir profesyonel firmadan yani KozNet ile ortak bir destek almanız gerekmektedir. Kurumsal web tasarım, bir kurum ya da işletme ile ilgili hizmet sunduğu hedefe doğrudan arz edileceği sebebiyle tüm geçerli ayrıntıları ile ilgili çalışılmalıdır.

Günümüzdeki kurumsal internet sitelerinin çoğu, site yönetici ile güncellenebilir. Bu sitelerin arka planında içerik yönetim sistemi (İYS) veya Content Management System (CMS) olarak bilinen yazılımlar yer almaktadır. Bu yazılımların en başta sahip olmak için maliyeti yüksek olsa da tercih edilmesinin sebebi güncelleme konusunda getirdiği kolaylık, hız ve maliyet avantajıdır.

Mobil uygulamalar artık yaşantımızın ayrılmaz bir parçası olmuş, sadece itibar göstergesi olmaktan çıkmış, erişebilirlik göstergesi haline gelmiş durumdadır. Her geçen gün moderin mobil tabanlı projeler üretilmekte, mevcut web projelerine ait mobil uygulamalar geliştirilmektedir. KozNet olarak projenizi veya işletmenizi temsil edecek Android, iOS ve Windows tabanlı en iyi uygulamaları hazırlıyoruz.
KozNet Bilişim

Saimbeyli Bölgesinde En İyi Web Sayfası Sizin Olsun

  • Web sitesi, yaptıran için artı bir değer ve prestijdir.
  • Coğrafi farklılıkları ortadan siler. (Siz Sivas’da ürün satan bir işyeriyseniz online ortamda Gümüşhane’ye satış yapabilirsiniz.)
  • Profesyonel tasarım ve ustaca kodlama.
  • Mobil uygun responsive web sayfası.
  • Arama motoru optimizasyonu.
  • Teknik destek ve web sayfası bakımı.
  • Size özel web sayfası yönetim paneli.

Kurumsal web sayfası anlaşılır ve sade olmalıdır, ziyaretçiyi yormamalıdır. Giriş sayfanız sitenizin vitrinidir. Şirketinizi tanıtımı, duyurular ya da kampanyalar ana sayfada olmalıdır. Menüler, kullanıcıların isteklerine pratik bir şekilde bulabilecekleri gibi olmalıdır. İçeriksiz başlıklar olmamalıdır. Ziyaretçilerinizin irtibat kurabilecekleri bilgileri ve iletişim sayfası konulmalı. Kurumsal web sitesinin kolay kullanılabilir admin paneli olmalıdır. En önemli olan kurumsal web sitenizin optimizasyonu ve reklam planı yapılmalıdır.

Web tasarım ve yazılım ajansları Web hizmetleri kültürünün en temelinde kurumu tanımak yatar. KozNet bilişim, hem yurt dışı, hem de yurtiçindeki müşterilerine en sağlıklı şekilde ulaşmak için özellikle yurtiçi müşterilerine yerinde ziyaretler yaparak, web tasarımı, SEO ve yazılımı projeleri öncesi analiz adımını gerçekleştirmeyi esas alır. Farklı coğrafyalara ve kültürlere hitap etmek için gereken tüm web tasarım SEO hizmetleri donanımına sahibiz.

KozNet, Taleplerinizi, firmanızın faaliyetlerini ve gereksinimlerinizi iyi anlamak işin ilk adımı. Başarılı bulduğunuz sayfalardaki hoşunuza giden özellikleri not alıyor, size katkı sağlayabilecek önerilerimizle sunduğumuz çözüm teklifini zenginleştiriyoruz.

Satış ve İrtibat: 0543 599 3001