Taşucu Web Tasarım Hizmetleri

Taşucu Web Tasarım Hizmetleri

Taşucu Web Tasarım Hizmetleri

Biz biliyoruz ki; web site tasarımı her müşterimizin online itibarıdır, tüm dünyaya kendini sunduğu sonu olmayan bir penceredir, profesyonel web hizmet ajansları da bunların ustasıdır, danışmanıdır, online mecralardaki rehberidir.

İnternetin yaygınlaşmasının her geçen gün arttığı dönemimizde, sayfaların etkin, kalıcı bir rol oynamaktadır. Bu sebeple web sitesi hazırlatacak firmalar kurumsal site tasarımı adımında son derece dikkatli ve özverili olmalıdırlar.

Taşucu Kurumsal Firma Sitesi Kurulumu

Günümüzdeki kurumsal web sitelerinin çoğu, içerik yönetim sistemi ile güncellenebilir. Bu sitelerin arka planında içerik yönetim sistemi (İYS) veya Content Management System (CMS) olarak bilinen yazılımlar yer almaktadır. Bu yazılımların en başta sahip olmak için maliyeti yüksek olsa da tercih edilmesinin sebebi güncelleme konusunda getirdiği kolaylık, hız ve maliyet avantajıdır.

KozNet, kendi bünyesindeki yazılım uzmanları tarafından geliştirdiği yönetim paneliyle kullanıcılara, esnek, stabil ve sorunsuz bir Yönetim Paneli yazılımı sunmaktadır. Kurumsal web tasarımında firmanın kurumsal yapısına uygun tasarımlarınızla rakiplerinize fark atmanız için en ideal tasarımları yapmaktadır.

KozNet en gelişmiş yazılım teknolojilerini kullanarak müşterilerine değer katan sistem entegretörü ve çözüm sağlayıcısıdır. Gelişmiş yazılım altyapısı ve uzman ekibi ile şirketiniz için Türk Ticaret Kanununa uygun web sayfaları tasarlar.
KozNet Bilişim

Taşucu Civarında Site Kurdurmak İçin Bize Ulaşın

  • Size özel web sayfası yönetim paneli.
  • Web tasarım, yaptıran için artı bir fayda ve prestijdir.
  • E-ticaret sayfası hazırlanacaksa daha fazla müşteriye ulaşarak satış potansiyelini artırabilirsiniz.
  • Daha şeffaf bir duruş sergileyerek müşteri gözünde erişilebilir ve güven veren firma izlenimi sağlayabilirsiniz.
  • Mobil dostu responsive web sayfası.
  • Online ortamda yapılacak mantıklı reklam çalışmalarıyla basılı materyallerden kurtularak maliyetleri azaltabilirsiniz.
  • Arama motorlarında ilk sıralarda olarak müşteri kitlenizi ve satışlarınızı artırabilirsiniz.

KozNet, test aşamasına dek, profosyonel tasarım anlayaşı ile projenizi titizlikle ve özenle tasarlar.

Satış ve İrtibat: 0543 599 3001