Yumurtalık Web Tasarım Hizmetleri

Yumurtalık Web Tasarım Hizmetleri

Yumurtalık Web Tasarım Hizmetleri

Web tasarım hizmetlerinde KozNet öncü şirketlerindendir. KozNet web hizmet ve reklam ajansı, web tasarım hizmetleri kategorisinde başarılı şirketlerden biridir. Web Tasarım firmaları arasında liderlik yarışının en favori yarışmacılarındandır.

Yumurtalık Web Sitesi Yapan Yerler

Günümüzdeki kurumsal web sitelerinin çoğu, içerik yönetim sistemi ile yönetilebilir. Bu sitelerin arka planında içerik yönetim sistemi (İYS) veya Content Management System (CMS) olarak bilinen yazılımlar yer almaktadır. Bu yazılımların en başta sahip olmak için maliyeti yüksek olsa da tercih edilmesinin sebebi güncelleme konusunda getirdiği kolaylık, hız ve maliyet avantajıdır.

Kurumsal internet sayfaları şirketlerin internette itibarını belirler. Firmalar ürün ya da hizmetlerini sergilemek için tercübeli bir ekibi olan firmalar internet sitelerini yaptırmalıdırlar. Firmanın kurumsal logosu şirketi en iyi şekilde sergilemelidir. Firmanın sahip olduğu logo şirketin her zaman en güzel şekilde göstermelidir.

"Unutmayın herkes size özel tasarım yapamaz !" Sahte yöntemlerle tema çekip kullanan ve şirketinize tasarım yaptığını iddaa eden kişi ve şirketlere itibar edip hem şahsınızı hem işyerinizin kalitesini azaltmayın.
KozNet Bilişim

Yumurtalık Bölgesinde En Uygun Maliyete Web Sitesi Sahibi Olun

  • Mağazanızın camına yapıştıracağınız bir kampanyayı sadece yoldan geçenler görebilir. Ama bu duyuru ve kampanyaları online ortamda doğru yönetebilirseniz milyonlarca kişiye ulaşabilirsiniz.
  • Online ortamda yapılacak doğru reklam çalışmalarıyla basılı materyallerden kurtularak maliyetleri azaltabilirsiniz.
  • Web sitesi, hazırlatan için artı bir değer ve prestijdir.
  • Size özel web sayfası yönetim paneli.

KozNet, test aşamasına dek, profosyonel tasarım anlayaşı ile projenizi titizlikle ve özenle tasarlar.

Yapılabilecek herhangi hata saygınlığınıza kötü sonuçlar doğurabilmektedir. Bir firma için Kurumsal web sayfası hazırlatmak istenildiğinde o firmanın kurumsal logosu, kurumsal renkleri, kurumsal fontu, kurumsal kimliği, vizyonu, hizmetleri, faaliyetleri ve ürünleri hususlarında son derece bir uyum ve çerçeve içerisinde değerlendirilmeli ve kurumsal bir web sitesi tasarımı yerleştirilmelidir.

Kurumsal web sayfası anlaşılır ve sade olmalıdır, ziyaretçiyi rahatsız etmemelidir. Giriş sayfanız sitenizin vitrinidir. Şirketinizi reklamı, duyurular ya da kampanyalar ana sayfada olmalıdır. Menüler, ziyaretcilerin isteklerine kolayca bulabilecekleri gibi olmalıdır. İçeriksiz başlıklar olmamalıdır. Ziyaretçilerinizin irtibat kurabilecekleri bilgileri ve iletişim formu konulmalı. Kurumsal web sitesinin kolay kullanılabilir admin paneli olmalıdır. En önemli olan kurumsal web sitenizin optimizasyonu ve reklam planı yapılmalıdır.

Satış ve İrtibat: 0543 599 3001