Yüreğir Web Tasarım Hizmetleri

Yüreğir Web Tasarım Hizmetleri

Yüreğir Web Tasarım Hizmetleri

KozNet Limited Şirketinin faaliyetleri arasında web tasarım hizmetleri bulunmaktadır. Yüreğir’da web tasarım denilince akla ilk gelen kuruluş özelliği taşımaktadır. Web Hizmetleri kapsamında bireysel, kurumsal tasarımlar olmakla birlikte bunun yanında resmi kurumlarında web hizmetlerini karşılayabilecek durumdadır.

Biz biliyoruz ki; web sayfa tasarımı her müşterimizin online itibarıdır, tüm dünyaya kendini sunduğu sonu olmayan bir penceredir, profesyonel web hizmet ajansları da bunların ustasıdır, danışmanıdır, online mecralardaki rehberidir.

Yüreğir Kurumsal Firma Sitesi Kurulumu

Günümüzdeki kurumsal web sitelerinin çoğu, içerik yönetim sistemi ile yönetilebilir. Bu sitelerin arka planında içerik yönetim sistemi (İYS) veya Content Management System (CMS) olarak bilinen yazılımlar yer almaktadır. Bu yazılımların en başta sahip olmak için maliyeti yüksek olsa da tercih edilmesinin sebebi güncelleme konusunda getirdiği kolaylık, hız ve maliyet avantajıdır.

Şirketinizi internetteki temsilcisi web sayfanız. Kurumsal web tasarımınız etkili ve ilgi çekici ise geri dönüşüm etkisi fazla olur. Bu nedenle şirketiniz için kurumsal bir web tasarımı yaptırmak istediğinizde sizin iyi bir profesyonel firmadan yani KozNet ile ortak bir destek almanız gerekmektedir. Kurumsal web tasarım, bir kurum ya da işletme ile ilgili hizmet sunduğu kitleye direk arz edileceği sebebiyle tüm geçerli ayrıntıları ile ilgili çalışılmalıdır.

KozNet en gelişmiş yazılım teknolojileri ile çalışarak müşterilerine değer katan sistem entegretörü ve çözüm sağlayıcısıdır. Gelişmiş yazılım altyapısı ve uzman kadrosu ile firmanız için Türk Ticaret Kanununa uygun web siteleri tasarlar.
KozNet Bilişim

Yüreğir ve Yüreğir Bölgesi İçin Sanal Mağaza Oluşturun

  • Daha şeffaf bir duruş göstererek müşteri gözünde erişilebilir ve güven veren firma izlenimi sağlayabilirsiniz.
  • Mobil dostu responsive web sitesi.
  • E-ticaret sitesi kurulacaksa daha fazla kitleye ulaşarak satış rakamlarını artırabilirsiniz.
  • Coğrafi farklılıkları ortadan kaldırır. (Siz Erzurum’da elbise satan bir işyeriyseniz online ortamda Rize’ye satış yapabilirsiniz.)
  • Arama motorlarında üst sıralarda olarak müşteri çevrenizi ve satışlarınızı artırabilirsiniz.
  • Teknik destek ve web sitesi bakımı.

Bir şirketin ne kadar kurumsal olduğunu, web sitesinden rahatlıkla görülebilmektedir. Web sayfası dizayna yeterli derecede özen ve önem göstermeyen kurumlar ya da kuruluşlar, internet sitelerini ziyaret eden ziyaretçiler tarafından olumsuz düşüncelere sevk etmelerine neden olmaktadır.

Yapılabilecek herhangi hata saygınlığınıza olumsuz sonuçlar doğurabilmektedir. Bir şirket için Kurumsal web sayfası yaptırmak istenildiğinde o firmanın kurumsal logosu, kurumsal renkleri, kurumsal fontu, kurumsal kimliği, vizyonu, hizmetleri, faaliyetleri ve ürünleri hususlarında son derece bir uyum ve çerçeve içerisinde değerlendirilmeli ve kurumsal bir web site arayüzü dizayn edilmelidir.

Kurumsal web sayfası anlaşılır ve sade olmalıdır, ziyaretçiyi yormamalıdır. Giriş sayfanız sitenizin vitrinidir. Firmanızı tanıtımı, duyurular ya da kampanyalar ana sayfada olmalıdır. Menüler, kullanıcıların isteklerine kolayca bulabilecekleri gibi olmalıdır. Gereksiz başlıklar olmamalıdır. Misafirlerin irtibat kurabilecekleri bilgileri ve iletişim sayfası konulmalı. Kurumsal web sitesinin kolay kullanılabilir admin paneli olmalıdır. En önemli olan kurumsal web sitenizin optimizasyonu ve reklam planı yapılmalıdır.

Satış ve İrtibat: 0543 599 3001