Kayseri Web Tasarım Hizmetleri

Kayseri Web Tasarım Hizmetleri

Kayseri Web Tasarım Hizmetleri

Web sitesi sanal ortamdaki şirketinizdir. Sanal ortamdaki bu yapıyı oluşturmak sadece görüntü oluşturmaktan ibaret değildir. İnternet tasarım için yapılan çalışmanın arka planında sadece uzman olanların görebileceği detaylar vardır. En önemli detaylardan biri Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) dur. Görselliğin dışında, kolay,pratik,basit kullanımlı, kullanıcı dostu arayüzlü sayfalar dizayn etmek çok önemlidir. Biz KozNet Tasarım Şirketi olarak tüm bu detaylara özen göstererek web sayfaları tasarlıyoruz.

İnternetin yaygınlaşmasının her geçen gün arttığı dönemimizde, sitelerin aktif, sabit bir rol oynamaktadır. Bu sebepten dolayı web sitesi yaptıracak firmalar kurumsal site tasarımı adımında son derece dikkatli ve özverili olmalıdırlar.

Biz biliyoruz ki; web site tasarımı her müşterimizin online itibarıdır, tüm dünyaya kendini sunduğu sonu olmayan bir vitrinidir, profesyonel web hizmet ajansları da bunların ustasıdır, danışmanıdır, online mecralardaki rehberidir.

Kayseri Yazılım Hizmetleri

Günümüzdeki kurumsal internet sitelerinin çoğu, site yönetici ile yönetilebilir. Bu sitelerin arka planında içerik yönetim sistemi (İYS) veya Content Management System (CMS) olarak bilinen yazılımlar yer almaktadır. Bu yazılımların en başta sahip olmak için maliyeti yüksek olsa da tercih edilmesinin sebebi güncelleme konusunda getirdiği kolaylık, hız ve maliyet avantajıdır.

KozNet, kendi bünyesindeki yazılım uzmanları tarafından geliştirdiği içerik kontrol paneliyle kullanıcılara, esnek, stabil ve hatasız bir Yönetim Paneli yazılımı sunmaktadır. Kurumsal web tasarımında firmanın kurumsal yapısına uygun tasarımlarınızla rakiplerinize fark atmanız için en uygun tasarımları yapmaktadır.

KozNet, kurulduğu günden bu yana sadece pozitif müşteri - mutlu web tasarım firması denkleminin sağlanması, memnuniyetin devam ettirilebilinir olması ekseninde çalışmalar yapmaktadır.

Mobil uygulamalar artık yaşantımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş, sadece itibar göstergesi olmaktan çıkmış, erişebilirlik göstergesi haline gelmiş durumdadır. Her geçen gün yeni mobil alt yapılı yazılımlar hazırlanmakta, mevcut web hizmetlerine ait mobil uygulamalar geliştirilmektedir. KozNet olarak projenizi veya işletmenizi temsil edecek Android, iOS ve Windows alt yapılı en iyi yazılımları hazırlıyoruz.
KozNet Bilişim

Kayseri Yazılım Hizmetleri İçin Doğru Adrestesiniz

  • Online ortamda yapılacak doğru reklam çalışmalarıyla basılı materyallerden kurtularak maliyetleri azaltabilirsiniz.
  • Coğrafi farklılıkları ortadan siler. (Siz İstanbul’da penye satan bir işyeriyseniz online ortamda Kayseri’ye satış yapabilirsiniz.)
  • Size özel web sitesi yönetim ekranı.
  • Mağazanızın camına yapıştıracağınız bir kampanyayı sadece mağazanın önünden geçenler görebilir. Ama bu duyuru ve kampanyaları online ortamda doğru yönetebilirseniz onbinlerce kişiye eriştirebilirsiniz.
  • Arama motorlarında ilk sayfalarda olarak müşteri kitlenizi ve satışlarınızı artırabilirsiniz.
  • Mobil dostu responsive web sitesi.
  • Teknik destek ve web sitesi bakımı.

Web tasarım ve yazılım ajansları Web hizmetleri kültürünün en temelinde firmayı tanımak yatar. KozNet bilişim, hem yurt dışı, hem de yurtiçindeki müşterilerine en sağlıklı şekilde ulaşmak için özellikle yurtiçi müşterilerine yerinde ziyaretlerde bulunarak, web tasarımı, SEO ve yazılımı projeleri öncesi analiz aşamasını gerçekleştirmeyi esas alır. Farklı coğrafyalara ve kültürlere hitap etmek için ihtiyaç olan tüm web tasarım SEO hizmetleri tercübesine sahibiz.

KozNet, Taleplerinizi, şirketinizin çalışmalarını ve gereksinimlerinizi iyi anlamak işin ilk adımı. Başarılı bulduğunuz sitelerdeki hoşunuza giden özellikleri not ediyor, size fayda sağlayabilecek önerilerimizle sunduğumuz çözüm teklifini zenginleştiriyoruz.

KozNet, test aşamasına dek, profosyonel tasarım anlayaşı ile projenizi titizlikle ve özenle hazırlar.

Satış ve İrtibat: 0543 599 3001