Pınarbaşı Web Tasarım Hizmetleri

Pınarbaşı Web Tasarım Hizmetleri

Pınarbaşı Web Tasarım Hizmetleri

Web tasarım hizmetlerinde KozNet öncü şirketlerindendir. KozNet web hizmet ve reklam ajansı, web tasarım hizmetleri kategorisinde başarılı şirketlerden biridir. Web Tasarım firmaları arasında liderlik yarışının en favori yarışmacılarındandır.

Kurumsal web siteleri, şirketinizin kurumsal kimliğini yansıtan, yeni teknolojileri kullanan ve profesyonel olarak tasarlanmış internet siteleridir.

Pınarbaşı Kurumsal Firma Sitesi Kurulumu

KozNet, kurulduğu günden beri sadece mutlu müşteri - mutlu web tasarım şirketi denkleminin sağlanması, memnuniyetin devam ettirilebilinir olması ekseninde hizmetler yapmaktadır.

Kurumsal internet siteleri firmaların webde itibarını belirler. Şirketler ürün ya da hizmetlerini sergilemek için profesyonel bir ekibi olan firmalar internet sitelerini yaptırmalıdırlar. Şirketin kurumsal logosu şirketi en iyi şekilde sergilemelidir. Şirketin sahip olduğu logo şirketin her zaman en iyi şekilde göstermelidir.

İş yerinizi internetteki temsilcisi web sayfanız. Kurumsal web tasarımınız etkili ve ilgi çekici ise geri dönüşüm etkisi fazla olur. Bu nedenle şirketiniz için kurumsal bir web tasarımı yaptırmak istediğinizde sizin iyi bir profesyonel firmadan yani KozNet ile ortak bir destek almanız gerekmektedir. Kurumsal web tasarım, bir kurum ya da işletme ile ilgili hizmet sunduğu hedefe doğrudan arz edileceği sebebiyle tüm geçerli ayrıntıları ile ilgili çalışılmalıdır.

KozNet Reklam Ajansı; alanında kendini devamlı geliştiren, işini sevgi ile yapan, empati yeteneği yüksek, işini profesyonel yapan değil en iyi yapmaya çalışan, çözümün bir elemanı olmaya çalışan, müşteri memnuniyeti odaklı bir şirketiz.
KozNet Bilişim

Pınarbaşı ve Pınarbaşı Bölgesi İçin Sanal Mağaza Oluşturun

  • Mağazanızın camına yapıştıracağınız bir kampanyayı sadece yoldan geçenler görebilir. Ama bu duyuru ve kampanyaları online ortamda doğru yönetebilirseniz binlerce kişiye ulaşabilirsiniz.
  • Web sitesi, yaptıran için artı bir fayda ve prestijdir.
  • Teknik destek ve web sitesi bakımı.
  • Profesyonel tasarım ve gelişmiş kodlama.
  • Coğrafi farklılıkları ortadan kaldırır. (Siz Erzurum’da penye satan bir işyeriyseniz online ortamda Rize’ye satış yapabilirsiniz.)
  • Arama motoru optimizasyonu.
  • Size özel web sitesi yönetim ekranı.

Kurumsal web sitesi anlaşılır ve sade olmalıdır, ziyaretçiyi yormamalıdır. Giriş sayfanız sitenizin vitrinidir. Firmanızı reklamı, duyurular ya da kampanyalar ana sayfada olmalıdır. Menüler, ziyaretcilerin arzlarına pratik bir şekilde bulabilecekleri gibi olmalıdır. İçeriksiz başlıklar olmamalıdır. Ziyaretçilerinizin irtibat kurabilecekleri bilgileri ve iletişim sayfası konulmalı. Kurumsal web sitesinin kolay kullanılabilir admin paneli olmalıdır. En önemli olan kurumsal web sitenizin optimizasyonu ve reklam planı yapılmalıdır.

Bir şirketin ne kadar kurumsal olduğunu, web sayfasından rahatlıkla görülebilmektedir. Web sitesi düzene yeterli derecede hassasiyet ve dikkat göstermeyen kurumlar ya da kuruluşlar, internet sitelerini ziyaret eden ziyaretçiler tarafından olumsuz düşüncelere sevk etmelerine neden olmaktadır.

Satış ve İrtibat: 0543 599 3001