Yahyalı Web Tasarım Hizmetleri

Yahyalı Web Tasarım Hizmetleri

Yahyalı Web Tasarım Hizmetleri

Web tasarım hizmetlerinde KozNet öncü şirketlerindendir. KozNet web hizmet ve reklam ajansı, web tasarım hizmetleri kategorisinde başarılı şirketlerden biridir. Web Tasarım şirketleri arasında liderlik yarışının en favori yarışmacılarındandır.

Yahyalı Yazılım Hizmetleri

Günümüzdeki kurumsal internet sitelerinin çoğu, içerik yönetim sistemi ile yönetilebilir. Bu sitelerin arka planında içerik yönetim sistemi (İYS) veya Content Management System (CMS) olarak bilinen yazılımlar yer almaktadır. Bu yazılımların en başta sahip olmak için maliyeti yüksek olsa da tercih edilmesinin sebebi güncelleme konusunda getirdiği kolaylık, hız ve maliyet avantajıdır.

KozNet, kendi bünyesindeki yazılım uzmanları tarafından geliştirdiği panel yazılımıyla kullanıcılara, esnek, stabil ve hatasız bir Yönetim Paneli yazılımı sunmaktadır. Kurumsal web tasarımında şirketin kurumsal yapısına uygun tasarımlarınızla rakiplerinize fark atmanız için en uygun tasarımları yapmaktadır.

İş yerinizi internetteki temsilcisi web sayfanız. Kurumsal web tasarımınız etkili ve gösterişli ise geri dönüşüm etkisi fazla olur. Bu nedenle firmanız için kurumsal bir web tasarımı yaptırmak istediğinizde sizin iyi bir profesyonel firmadan yani KozNet ile ortak bir destek almanız gerekmektedir. Kurumsal web tasarım, bir kurum ya da işletme ile ilgili hizmet sunduğu kitleye direk arz edileceği sebebiyle tüm geçerli ayrıntıları ile ilgili çalışılmalıdır.

KozNet Reklam Ajansı; alanında bünyesini devamlı geliştiren, işini sevgi ile yapan, empati yeteneği yüksek, işini profesyonel yapan değil en iyi yapmaya çalışan, çözümün bir elemanı olmaya çalışan, müşteri memnuniyeti odaklı bir firmayız.
KozNet Bilişim

Yahyalı Civarında Site Kurdurmak İçin Bize Ulaşın

  • Mağazanızın önüne yapıştıracağınız bir kampanyayı sadece yoldan geçenler görebilir. Ama bu duyuru ve kampanyaları online ortamda doğru yönetebilirseniz binlerce kişiye ulaşabilirsiniz.
  • SEO optimizasyonu.
  • Size özel web sayfası yönetim ekranı.
  • Teknik destek ve web sayfası bakımı.

Kurumsal web sitesi anlaşılır ve sade olmalıdır, ziyaretçiyi yormamalıdır. Giriş sayfanız sitenizin vitrinidir. Firmanızı tanıtımı, duyurular ya da kampanyalar ana sayfada olmalıdır. Menüler, kullanıcıların arzlarına kolayca bulabilecekleri gibi olmalıdır. İçeriksiz başlıklar olmamalıdır. Ziyaretçilerinizin irtibat kurabilecekleri bilgileri ve iletişim formu konulmalı. Kurumsal web sitesinin kolay kullanılabilir admin paneli olmalıdır. En önemli olan kurumsal web sitenizin optimizasyonu ve reklam planı yapılmalıdır.

Satış ve İrtibat: 0543 599 3001